CrossFit-kurssi Vantaan Yrittäjien jäsenille

Liikunta osaksi arkea

10 kerran CrossFit-yksityiskurssi Vantaan Yrittäjien jäsenille ja heidän lähipiirilleen (perheenjäsenet, työntekijät). Kurssi pitää sisällään kymmenen treenikertaa, ja kurssin jälkeen osallistujat voivat halutessaan jatkaa harjoittelua CrossFit Kehällä kuukausijäsenyydellä ilman erillisen alkeiskurssin läpikäyntiä.

Kuvaus

Kymmenen kerran yksityisvuoro, jonka aikana opetellaan lajin perusteet ja hikoillaan intensiivisen lopputreenin parissa. Tunneilla opetellaan valmentajan johdolla tekniikat mm. seuraavista liikkeistä:

  • Erilaiset kyykyt ja työnnöt sekä maastaveto
  • Painonnostoliikkeiden perusteet
  • Kehonpainolla tehtävät voimisteluliikkeet
  • Yleisimmät Consept2 –laitteet (soutu ja pyörä)

Kurssi toteutetaan mikäli kurssille osallistuu vähintään kahdeksan osallistujaa.

Tunnin rakenne

Yksittäinen tunti kestää aina 60 minuuttia pitäen sisällään:

  • Alkulämmittelyn
  • Opetuksellisen osion, jossa käydään läpi perustekniikka esim. kyykystä
  • Lopputreenin, jossa hyödynnetään opittuja asioita. Treeni on intensiivinen, mutta soveltuu kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta, sillä liikkeet voidaan aina helpottaa kuntotason mukaiseksi
  • Aikataulu on yleensä suhteellisen tiukka, joten osallistujien kannattaa saapua paikalle hyvissä ajoin, jotta tunti päästään aloittamaan ajallaan

Tilat

Kaikki tunnit pidetään CrossFit Kehän tiloissa osoitteessa Martinkyläntie 41 C. Salille on erinomaiset kulkuyhteydet sillä vierestä kulkee mm. Kehä 3 ja Vihdintie. Tiloissamme on kolme erillistä salia; Pääsali, Studio ja Loft ja yksityistunnit pidetään pääsääntöisesti yläkerrassa sijaitsevissa Studiossa tai Loftissa. Pukuhuoneet suihkuineen löytyy kuitenkin pääsalin puolelta. Tunneille osallistujat saavat käyttöönsä koodin, jolla he pääsevät sisälle rakennukseen. Alueella on runsaasti parkkitilaa.

Lisätietoa CrossFit Kehästä löydät nettisivuiltamme https://www.crossfitkeha.fi/ ja Instagramista @crossfitkeha.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Perjantaiaamuisin klo 8–9 alkaen 19.1.2024 ja päättyen 29.3.2024 (hiihtolomaviikko 8 pidetään taukoa).

Ilmoittautumiset lomakkeen kautta, ja mahdolliset kysymykset kurssin sisällöstä voi laittaa suoraan tai soittamalla/Whatsapp 040 821 7992.

Ilmoittautumisen deadline viimeistään 7.1.2024.

Ilmoitathan lomakkeella:
Nimesi
Sähköpostiosoitteesi
Puhelinnumerosi
Miten haluat kurssin maksaa

Hinnat ja maksaminen

Vantaan Yrittäjien jäsenille ja heidän lähipiirilleen tarjoamme kurssikokonaisuuden erikoishintaan 209 € (normaalihinta 247,50 €)

Maksu voidaan suorittaa laskun ja maksukorttien lisäksi ePassilla, Smartumilla sekä Edenredillä.

Ilmoittautuminen