Kuka olet ja mistä tulet?

Moikka, olen Marjaana! Tulen alun perin Porista, opiskelin Turussa ja nyt olen asunut Helsingissä noin kymmenisen vuotta. 

Millainen liikkuja olet?

Liikun arjessa aika paljon pyörällä, joten treeneissä yritän panostaa järkevään voima- ja taitoharjoitteluun. Pidän kehonpainoharjoittelusta, vaikka välillä se turhauttaakin. Treenitavoitteeni ovat vuosien saatossa vaihtuneet ennätysten ja kisalavojen tavoittelusta terveellisen ja kivuttoman elämän etsimiseen. Se, että pystyy tekemään liikkeen X, ei tarkoita, että niin tarvitsisi tehdä. 

Mikä on taustasi liikunta-alalla?

Olen vähitellen hurahtanut valmennuksen ja CrossFitin pariin muualta, joten voisi sanoa, että olen uudelleenkouluttautunut liikunta-alalle. Olen opiskellut liikuntalääketiedettä, ravitsemustieteitä sekä urheiluravitsemusta, lisäksi olen auktorisoitu personal trainer vaikka harvemmin PT-juttuja teenkään. Myös muita koulutuksia olen CrossFitin ja valmennuksen saralla suorittanut. CrossFit-valmennukset aloitin vuonna 2015. 

Mikä on parasta CrossFit Kehässä?

Pidän siitä, että CrossFit Kehän tiloissa on mahdollista haastaa itseään lukemattomin eri keinoin harjoittelun parissa. Samaan tilaan mahtuu niin aloittelijoita kuin jo pidemmän aikaan harrastaneita. 

Mikä on tavoitteesi valmentajana?

Pidän valmentamisessa siitä, että voin seurata urheilijan suorituksen kehittymistä sekä teknisesti että rytmillisesti. Yritän laajentaa omia taitojani ja pyrkiä siihen, että osaisin neuvoa sekä aloittelijaa että karaistunutta harrastajaa. 

Mitkä ovat terveisesi CrossFit Kehän jäsenille?

Läpät voi olla huonoja, mutta aina saa ja pitää kysyä aiheesta kuin aiheesta. 

Kerro itsestäsi jotain mitä harva tietää

Olen koulutukseltani geologi, joten kotini on täynnä kiviä, joita olen kerännyt ympäri maailmaa.


Marjaanalla on vakiotunnit maanantai-iltaisin, sekä muita tuurauksia aika-ajoin. Marjaana on myös useampaan otteeseen ollut mukana alkeiskursseilla.

Tulevan viikonlopun alkeiskurssi on täynnä, mutta seuraavalle tammikuussa järjestettävälle kurssille löytyy yhä tilaa. Kurssitarjontaan ja sisältöön pääset tutustumaan osoitteesta www.crossfitkeha.fi/aloittaminen.