Kuka olet ja mistä tulet?

Heips! Olen Hirvosen Laura. Syntyperäinen keskisuomalainen ja Kainuusta oppeja hakenut. Pääkaupunkiseudulle päädyin vuonna 2016 opintojen myötä.

Millainen liikkuja olet?

Monipuolinen liikkuminen on ollut läsnä koko elämäni ajan. Nuoruuden pitkäaikaisiin harrastuksiin kuuluivat sekä ratsastus, että urheiluammunnan kiväärilajit. Opiskeluvuosien aikana harrastukset vaihtuivat kuntosalilla käymiseen, lenkkeilyyn sekä maantiepyöräilyyn. Vaikka sählyä ja lentopalloa on tullut höntsäiltyä, olen aina ollut hitusen enemmän yksilölajiurheilija. Syksyllä 2019 kilpailin Wellness Fitneksen suomenmestaruudesta. Kisakauden aikana liikkuminen keskittyi kuntosalille sekä monipuolisiin CrossFit-treeneihin.

Arvostukseni monipuolista liikkumista ja palautumista kohtaan on kasvanut entisestään. Tavoitteellisen treenaamisen ja aktiivisen valmentautumisen ohella palaudun mieluiten viettämällä tarkoituksellisen pitkiä ja hitaita aamuja sohvalla suoratoistopalveluiden ääressä tai tallilla "turpaterapiassa" hevosten luona.

Mikä on taustasi liikunta-alalla?

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK), suuntautumisena yksilövalmennus ja elämysaktiviteetit. Olen myös kouluttautunut uimaopettaja, vauva- ja perheuinninohjaaja sekä vesitreeniohjaaja. Ohessa on käytynä myös useampia erilaisia ja eri lajien ryhmäliikunta- ja aktiviteettiohjaajan koulutuksia. CrossFitiä olen valmentanut vuodesta 2018 asti.

Mikä on parasta CrossFit Kehässä?

Meidän yhteisö, ihmiset. Kehä tarjoaa mitä mahtavimmat puitteet lajin harrastamiseen, ja me luomme Kehälle lajille ominaisen ilmapiirin. Kehä on toinen koti ja The place to be.

Mikä on tavoitteesi valmentajana?

Tahdon pystyä tarjoamaan eri tasoisille harrastajille aloittelijasta konkareihin monipuolisesti työkaluja harjoittelun kehittämiseen sekä siihen, kuinka lajin saisi parhaiten tukemaan muuta arkea.

Mitkä ovat terveisesi CrossFit Kehän jäsenille?

Toivon, että CrossFit lajina ja meidän Kehä pystyisivät toimimaan paremman arjen voimavarana meille kaikille. Tule wodille ja haasta itsesi treeneissä, kun sinusta hyvältä tuntuu. Vältä ylilyöntejä ja väsähtämistä. Kuuntele itseäsi ja jaksamista, anna myös palautumiselle aikaa ja muista mobbailu! Nähdään Kehällä!

Kerro itsestäsi jotain mitä harva tietää

Faktat tiskiin!

- En mielestäni omaa piileviä kykyjä, etenkään matematiikka ei kuulu vahvuuksiini. Mutta hei, saan kielen rullalle!

- Mieheni myötä olen rakastunut myös Marvel-elokuviin.

- Inhokki kotityö on ylivoimaisesti tiskaus, hyvänä kakkosena imurointi. Näiden suhteen olen toisinaan todella laiska. Pyykkääminen on kuitenkin ihan jees!

- En ole oppinut juomaan kahvia

- Olen päihittämätön Mario Kartissa good old fashion Nintendo Game Cubella. Saa haastaa.