Työhyvinvointia pyritään usein parantamaan erilaisten hankkeiden avulla. Näistä parhaiten onnistuneet ovat päässeet työhyvinvointikäytännöiksi, osaksi strategiaa sekä ovat johdon käynnistämiä ja valvomia. (Juuti & Salmi 2014.) Yrityksen johto tukee työhyvinvointia parhaiten toimimalla työhyvinvointikulttuuria rakentavana esimerkkinä. Johdon myönteinen puhe työhyvinvoinnista sekä sen kehittämisestä ja johtajien omasta hyvinvoinnista huolehtiminen, ovat konkreettisia ja vaikuttavia keinoja edistää työhyvinvointia työyhteisöissä. (Tampereen yliopisto.)

työkyky, työhyvinvointi, työteho, työnantajamielikuva, työpaikkaliikunta, yritysliikunta, esimerkillä johtaminen, edestä johtaminen, työhyvinvointistrategia, vaikuttavuus

Asiakkaamme Presson Oy

CrossFit Kehän pitkäaikainen asiakasyritys Presson Oy näyttää esimerkkiä, miten henkilöstön hyvinvoinnista pidetään aidosti huolta tekemällä käytännössä työkykyä ja työhyvinvointia edistäviä toimia. Pressonin toimitusjohtaja Hannu kertoi yhteistyön alkaneen Kehän kanssa vuonna 2016 siitä, että heillä yrityksessään oli ollut haaveena aloittaa yhdessä jokin urheilu, joka kannustaa henkilöstöä liikkumaan enemmän. Heille tärkeää liikuntalajia ja paikkaa valitessa oli myös se, että työyhteisön tunti oli yksityinen ja ohjattu. Yritys kustantaa kerran viikossa työyhteisön yhteisen CrossFit-tunnin, jonka ajalta yritys maksaa myös palkkaa osallistujille. Tällä harjoituksella on tapana aloittaa työviikko, jonka jälkeen aloitetaan varsinaiset työt. Pressonilla myös terveellisen ja säännöllisen ruokavalion tukeminen on tärkeää. Yrityksessä tuetaan terveellisiä ruokailutottumuksia lounassetelien avulla.

Pressonilaiset päätyivät Kehälle harjoittelemaan selkeän ja hyvän tarjouksen ansiosta ja ovat olleet todella tyytyväisiä. Hannu kertoo, että säännöllinen yhdessä harjoitteleminen Kehällä on tehnyt kaikille hyvää ja saaneensa itse apua mm. selkäongelmiinsa. Hannu kertoo Kehällä yhdessä treenaamisessa parasta olevan sen työyhteisöä yhdistävä voima. Hannun mukaan positiivista on myös se, että jokainen yrittää enemmän yhdessä treenatessa kuin mitä yksin treenatessa.

Kun kysyimme Hannulta, että suosittelisiko hän Kehää muille yrityksille työyhteisön treenipaikaksi, tuli vastaukseksi yksiselitteinen; ”Ehdottomasti!”. Pressonin ja Kehän hyvä yhteistyö jatkuu ja yllä tuore kuva tämän aamun treeneistä.

Haluatko sinä työyhteisöllesi oman vapaavalintaisen yksityistunnin?

CrossFit, painonnosto, kehonhuolto, jooga – you name it. Kokeilukerta nyt tarjouksessa 55€ (ovh. 150€). Tarjous voimassa syyskuun 2020 loppuun saakka. Tunnin ajankohdan voi valita syys-lokakuulle 2020. Ota yhteys jenni@crossfitkeha.fi tai soita 050 366 2290 niin varataan teille oma yksityistunti ja laitetaan teidänkin yrityksen työkyky rokkaamaan. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Lue lisää Kehän yritysliikunnasta https://www.crossfitkeha.fi/yrityksille

Lue lisää miksi työkyvyn tukeminen on tärkeää ja miksi valita CrossFit Kehä työyhteisönne liikuttajaksi https://www.crossfitkeha.fi/post/crossfit-keh%C3%A4n-yritysliikunta

Lue lisää CrossFit Kehän yritysliikuntapalveluista ja asiakasyritysten sekä sen henkilöstön verokohtelusta https://www.crossfitkeha.fi/post/yritysliikuntapalvelumme-ja-asiakasyrityksen-sek%C3%A4-sen-henkil%C3%B6st%C3%B6n-verokohtelu

Suosittele ja hyödy

Suosittele työnantajallesi Kehän yritysliikuntapalveluita. Kun yritys tilaa meiltä vähintään 910€ (alv 0%) arvoisen palvelun ja mainitsee sinut suosittelijaksi, saat 6 peräkkäistä treenikuukautta -15% (alennus vähintään 81€). Mikäli et ole On Ramp-alkeiskurssia käynyt, joka on edellytys lajin aloittamiselle, saat myös siitä -15% (alennus 29,85€).

Lisätietoja tulevista kursseista www.crossfitkeha.fi/aloittaminen. Järjestämme myös yksityisalkeiskursseja.

Osallistu kilpailuun LinkedInissä

Voit voittaa työyhteisöllesi vapaavalintaisen veloituksettoman ohjatun treenin Kehällä, arvo 150€ (alv. 0)!

Perustele Kehän LinkedIn-sivun alkuperäiseen postauksen (www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6684456131512852481) kommentteihin miksi juuri sinun yrityksesi/tiimisi tulisi saada veloitukseton treeni. Valitsemme voittajan 24.8., joten otathan osaa skabaan viimeistään 23.8.

CrossFit Kehä verkossa

Facebook: https://www.facebook.com/crossfitkeha

Instagram: https://www.instagram.com/crossfitkeha/?hl=fi

LinkedIn: linkedin.com/company/crossfit-kehä

CrossFit Kehän yritysliikunta – Jenni Rajala

050 366 2290

jenni@crossfitkeha.fi

LinkedInissä www.linkedin.com/in/jennirajala/  – paina connect ja laita viestiä