Palvelutarjonta jäsenillemme koronasulun aikana

Viime vuoden maalis-toukokuun vapaaehtoisen sulun jälkeen, en olisi uskonut, että päädymme tilanteeseen, jossa meidät pakotetaan uudestaan kiinni. Näin kuitenkin pääsi käymään. Olihan tämä odotettua, mutta kyllä se laittoi miettimään, kuinka sulku vaikuttaa yritykseemme sekä varsinkin valmentajiemme toimeentuloon. Tietty tilanne vaikuttaa molempiin, mutta suurin huoleni on valmentajiemme toimeentulossa. Olemme kuitenkin onnistuneet tarjoamaan jäsenillemme laajan kattauksen palveluita, joiden avulla myös valmentajat saavat osittain paikattua menetettyjä tulojaan.

Sitten itse asiaan: palvelutarjonta jäsenillemme koronasulun aikana.

Toisen omistajan sekä päävalmentajamme Karoliinan kanssa istuimme alas, löimme fiksut päämme yhteen ja aloimme työstämään uusia suunnitelmia tuleville viikoille. Koronasulun aikana, koostuu palvelutarjontamme seuraavista palveluista:

  • Pidämme ohjattuja ulkotreenejä toimitilamme pihalla ma/ti/to/pe/la niin aamulla, päivällä kuin illalla. Mikäli treeni tehdään ilman välineitä, saatamme siirtyä Petikon ulkoilualueelle treenaaman.

  • Ohjattujen treenien lisäksi, on suunniteltu myös kaksi juoksutreeniä/vko. Toinen treeni peruskuntotreeni, toinen intervallityyppinen.

  • Kaikille halukkaille on annettu käsipaino tai kahvakuula kotiin lainaan, jonka avulla pystyy tekemään ulko-ohjelmointimme treenit, mikäli siinä painoa käytetään. Kotitreenejä varten, yleislämmittely on myös valmiiksi suunniteltu ja liikkeet videoitu.

  • Tarjoamme ilmaiseksi Accessory-ohjelmointimme kaikille jäsenillemme koronasulun ajaksi. Ohjelmoinnin avulla saa vahvistettua kehon tukilihaksia ja keskivartaloa, ja normaali hinta 24,90 €/kk. Ohjelmoinnissa on kolme treeniä/vko, jotka kaikki pystyy suorittamaan kotona ilman välineitä. Kaikki liikkeet on videoitu, joten vaikkei liikettä tuntisi, voi linkistä tarkistaa miten liike tulee tehdä.

  • Pidämme live-kehonhuoltotunnin keskiviikkoiltaisin.

  • Live-kehonhuoltotunnin lisäksi, olemme videoineet kaksi erillistä kehonhuoltokokonaisuutta. Toinen teemalla ”toimistotyöntekijä” joka suunnattu näyttöpäätetyötä tekevälle, ja toinen ”jalkojen huolto” nyt kun juoksukausi alkoi etuajassa.

Alla olevista linkeistä voit katsoa, kuinka toimistotyöntekijän ongelma-alueita sekä jalkoja huolletaan.

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ

JALKOJEN HUOLTO

Olemme äärimmäisen otettuja ja kiitollisia jäsenillemme, jotka ovat tukeneet meitä nyt sulun aikana. Sanat eivät riitä, joten laitetaan mustaa valkoiselle: kun saamme siihen mahdollisuuden, on luvassa ISOT bileet!

Kiitos tässä vaiheessa tuntuu alimitoitetulta, mutta silti, KIITOS!

Tsemppiä kaikille, yhdessä tästäKIN selvitään!

Mikael Lindholm