Miksi tukea työkykyä liikunnan avulla?

Tutkimukset osoittavat, että työpaikkaliikuntaan sijoitettu euro tulee jopa 5,5 kertaisena takaisin mm. vähentyneiden sairauspoissaolojen ansiosta (THL). Liikunta tukee työhyvinvointia ja työssä jaksamista, jolloin työntekijä on virkeämpi ja työteho parempi (TTL). Työsuhde-edut ovat myös merkittävä osa työnantajamielikuvaa.

työkyky, työhyvinvointi, työteho, työnantajamielikuva, työpaikkaliikunta, yritysliikunta

Miksi valita CrossFit Kehä työyhteisön liikuttajaksi?

CrossFit Kehällä me liikutamme henkilöstöänne tarkoituksenmukaisesti ja luomme mukavia liikuntaelämyksiä. Otamme huomioon yksilölliset tarpeet ja tavoitteet sekä työn kuormittavuuden, jolloin pystymme liikuttamaan ihmisiä turvallisesti ja saamaan aikaan tuloksia. Kehällä valmentajat ovat liikkujia varten ja teemme kaikkemme, jotta osallistujat saavat liikunnasta positiivisen kokemuksen ja odotetun säännöllisen elämyksen. Säännöllisyys ja positiiviset kokemukset luovat liikunnasta kestävän elämäntavan.

Voimme liikuttaa teitä Kehällä, yrityksessänne tai etäohjelmoinnin avulla paikasta riippumatta. Työkaluina meillä on runsas valikoima erilaisia palveluita, jotka voimme räätälöidä tarpeisiinne sopiviksi. Liikuntaelämyksiä ja tuloksia luodaan;

- Kehän jäsenyydellä / pääsyllä avoimiin treeneihin

- yksityisellä On Ramp-alkeiskurssilla

- viikoittaisilla työyhteisön vapaavalintaisilla yhteistreeneillä

- pienryhmävalmennuksilla (max 6 hlö)

- yksilövalmennuksella

- etäohjelmoinnilla (Kehä Accessory Program)

- kuntokartoituksilla ja hyvinvointimittauksilla

- treenivälineillä ja kuntosalilaitteilla

Kehän jäsenyydellä henkilöstösi voi käydä vapaavalintaisilla tunneilla rajattomasti viikossa. Yrityksen tukemat jäsenyydet -10%. Katso ajankohtainen aikataulu www.crossfitkeha.fi/aikataulu ja hinnasto www.crossfitkeha.fi/hinnasto.

Yksityisillä On Ramp-alkeiskursseilla mahdollistetaan työyhteisön aikataulujen parempi yhteensovittaminen. Kurssilla harjoitellaan 2 x 2,5h ja kurssin päälle saa vielä 1kk treeniaikaa.

Viikoittaiset työyhteisön yhteistreenit voidaan järjestää Kehällä tai yrityksessänne / muissa tiloissa. Lajeina saatavilla monipuolisesti CrossFit, toiminnallinen harjoittelu, elvyttävä keskivartalotreeni, liikkuvuus, kahvakuula, kehonhuolto, terve selkä, pilates, jooga sekä erilaiset tekniikkaan painottuvat treenit; painonnosto, voimanosto, voimistelu - you name it.

Yksilö- ja pienryhmävalmennukset järjestetään tarpeidenne mukaan. Valmennuksiin on mahdollista ottaa etäohjelmointia ja valittavana myös kuntokartoitukset sekä hyvinvointimittaukset.

Etäohjelmointi/Kehä Accessory Program mahdollistaa paikasta riippumattoman harjoittelun, joka parantaa liikkuvuutta ja vähentää lihasepätasapainoa. Etäohjelmoinnin avulla voit tukea eri toimipisteissä työskentelevien henkilöstön jäsenien työkykyä

Kuntokartoituksien ja hyvinvointimittauksien avulla nähdään lähtötilanne, jolloin tavoitteiden realistinen ja motivoiva asettaminen on helppoa.

Laadukkailla ja tarkoituksenmukaisilla treenivälineillä ja kuntosalilaitteilla voimme lisätä työpäivän aikaista liikuntaa työyhteisössänne. Monipuolinen valikoima foamrollereista kahvakuuliin ja treenimatoista soutulaitteisiin – you name it.

Kehä Accessory Program käyttöön

Miten hankin Kehä Accessory Programin itselleni?

  1. Lataa WODconnect-sovellus https://apps.apple.com/us/app/wodconnect/id956506695?ls=1 tai https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiskolabs.wodconnect.productio
  2. Liity "Join a gym" painikkeesta Kehä Accessory Programiin / mikäli käytät jo WODconnect-sovellusta seuraa polkua; --> your gyms --> join another gym --> KEHÄ ACCESSORY PROGRAM
  3. Odota, että vahvistamme liittymispyyntösi

Miten hankin Kehä Accessory Programin yritykseni henkilöstölle?

Pyydä Jenniä ottamaan yhteyttä laittamalla WhatsAppia ja tekstaria tai soittamalla numeroon 050 366 2290 / jenni@crossfitkeha.fi.

Suosittele ja hyödy

Suosittele työnantajallesi Kehän yritysliikuntapalveluita. Kun yritys tilaa meiltä vähintään 910€ (alv 0%) arvoisen palvelun ja mainitsee sinut suosittelijaksi, saat 6 peräkkäistä treenikuukautta -15% (alennus vähintään 81€). Mikäli et ole On Ramp-alkeiskurssia käynyt, joka on edellytys lajin aloittamiselle, saat myös siitä -15% (alennus 29,85€).

Lisätietoja tulevista kursseista www.crossfitkeha.fi/aloittaminen. Järjestämme myös yksityisalkeiskursseja.

Osallistu kilpailuun LinkedInissä

Voit voittaa työyhteisöllesi vapaavalintaisen veloituksettoman ohjatun treenin Kehällä, arvo 150€ (alv. 0)!

Perustele Kehän LinkedIn-sivun alkuperäiseen postauksen (www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6684456131512852481) kommentteihin miksi juuri sinun yrityksesi/tiimisi tulisi saada veloitukseton treeni. Valitsemme voittajan 24.8., joten otathan osaa skabaan viimeistään 23.8.

CrossFit Kehä verkossa

Facebook: https://www.facebook.com/crossfitkeha

Instagram: https://www.instagram.com/crossfitkeha/?hl=fi

LinkedIn: linkedin.com/company/crossfit-kehä

CrossFit Kehän yritysliikunta – Jenni Rajala

050 366 2290

jenni@crossfitkeha.fi

LinkedInissä www.linkedin.com/in/jennirajala/  – paina connect ja laita viestiä