Pienryhmävalmennus

Kehity pienryhmässä

Pienryhmävalmennuksemme sopii kaiken tasoisille ja -ikäisille liikunnasta kiinnostuneille henkilöille. Pienryhmävalmennuksen avulla opit treenaamaan turvallisesti ja tehokkaasti, valmentajan valvovan silmän alla. Pidämme ryhmäkoon pienenä varmistaaksemme jokaiselle riittävän yksilöllisen ohjaamisen.

Hyödynnämme treeneissä paljon toiminnallisia liikkeitä, jotka tehdään pääsääntöisesti kehonpainolla tai vapailla painolla (esim. kahvakuula, käsipaino, levytanko) ja hyödynnämme myös paljon kardiolaitteita (esim. soutulaite, kuntopyörä). Kaikkien liikkeiden tekniikat opetellaan huolellisesti ennen jokaista treeniä.

Pienryhmävalmennus sopii erityisesti henkilölle, jolla ei ole erityisesti liikuntataustaa, tai kuntoiluun on tullut pitkä tauko ja halu päästä uudelleen treenin makuun. Pienryhmän 12 viikon jakson jälkeen, voit valita haluatko aloittaa käymisen CrossFit-tunneilla, ottaa uuden jakson pienryhmässä, vai kenties jatkaa harjoittelua PT-valmentajamme kanssa. Vaihtoehtoja on siis monia!

Seuraavat pienryhmävalmennukset


Pienryhmä 11.1.-29.3.2023

Pienryhmävalmennus järjestetään vakiovuorolla päiväsaikaan joka keskiviikko klo 11-12 yhteensä 12 viikon ajan ajanjaksolla 11.1.-29.3. Yhteistreenin lisäksi, saat kaksi kotona suoritettavaa treeniä per viikko, joihin ei tarvita välineitä. Kerran kuussa pidämme myös ryhmälle ravintoluennon, jossa käydään ravinnon peruspilareita läpi ja annetaan pieniä tavoitteita, joihin voi seuraavan kuukauden ajan keskittyä.

  • max 4 henkilöä
  • kausi 12 viikkoa
  • kerran kuussa ravintoluento
  • kerran viikossa ryhmätreeni

Hinta 179 €/kk/henk.

Kurssipaikka on vahvistettu, kun ensimmäisen 4 viikon maksu on suoritettu. Seuraavat kaksi 4 viikon treenikautta laskutetaan 17.1. sekä 14.2.

VERKKOKAUPPAAN

Mikäli herää kysymyksiä tai haluat lisätietoja, olethan rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja sähköpostitse  tai soittamalla 040 700 7756