FAQ

Tarvitseeko minun olla hyvässä kunnossa voidakseni osallistua On Ramp -alkeiskurssille?

Ei missään nimessä. Kaikki alkeiskurssille osallistuvat ovat eri tilanteessa, osalla on enemmän liikuntataustaa, toisilla vähemmän. Se mikä kaikkia yhdistää on halu oppia uutta, ja todennäköisesti kehittyä tavalla tai toisella. Oli tavoitteesi sitten kohottaa kuntoa, saada lisää voimaa, tai löytää liikunnan ilo uudestaan, tulee se toteutumaan meillä.

Mitä tarvitsen alkeiskurssille?

Sisäkengät (mieluiten tasapohjaiset), sisäliikuntavaatteet sekä juomapullon.

Kuuluvatko kaikki kalenterin tunnit jäsenyyteen?

Kyllä, pois lukien mahdolliset erikoiskurssit ja workshopit.

Mistä ohjattu tunti (Wod) koostuu?

Tunti alkaa valkotaululta, jossa valmentaja käy suusanallisesti läpi päivän ohjelman, kuin myös demoaa lämmittelyn liikkeet. Joskus päivä koostuu sekä voimaosuudesta että metconista (sykettä nostattava treeni), joskus pelkästä pidempikestoisesta metconista. Treenaajat suorittavat lämmittelyn, jonka jälkeen tehdään päivän treeni, ja jos loppuun jää aikaa, tehdään vielä cool-down.

Miten usein minun tulisi käydä ohjatuilla tunneilla?

Käy niin usein kuin oma aikataulusi antaa myöten. Meidän ohjelmointimme koostuu viidestä (5) treenipäivästä, joka on monelle aloittelevalle ja jopa hieman kauemmin treenanneelle liikaa. Sinun ei siis tulisi tavoitella tätä, vaan sinun tulisi ottaa treenimäärässä huomioon arjen kokonaisrasitus. Jos kolme treeniä per viikko tuntuu hyvältä, aikataulu antaa myöten, ehdit palautua eli nukkua, yritä pysyä siinä. Jos palaudut hyvin, sinulla on aikaa niin käy useammin. Yhtä vastausta tähän ei ole, vaan jokaisen on mietittävä tätä omasta näkökulmasta.

Minulla on liikuntarajoite, voinko silti harrastaa lajia?

Kyllä. Kaikki liikuntarajoitteet otetaan huomioon, eli liikkeet tehdään vaivan/vamman sallimissa rajoissa, tai vaihdetaan liike kokonaan toiseen jos jotain liikettä on mahdoton suorittaa turvallisesti.

Kuinka ajanvaraus tehdään, ja kuinka kulku salille tapahtuu? Tarvitseeko minun ilmoittautua paikan päällä?

Tunnille varataan paikka ajanvarauskalenteristamme, eikä paikan päällä tarvitse ilmoittautua erikseen. Kulku salille tapahtuu henkilökohtaisella avainkoodilla, joka on käytössäsi 24/7. Avainkoodilla voit käydä myös treenaamassa omatoimisesti.

En halua käydä tunneilla, vaan ainoastaan treenata omatoimisesti. Onnistuuko?

Kyllä. Meillä on mahdollisuus omatoimijäsenyyteen, mikä tarkoittaa että treenaat aina omatoimisesti, etkä saa osallistua tunneille. Katso hintatiedot Hinnasto-sivulta. HUOM. edellyttää silti että olet käynyt On Ramp -kurssin meillä tai toisella virallisella CrossFit-salilla.

Onko CrossFit Kehällä lapsiparkkia?

Ei valvottua. Lapset voivat oleskella aidatulla alueella, joka on treenialueen välittömässä läheisyydessä ja näköetäisyydellä.

Vakuuttaako CrossFit Kehä minut?

Ei. Sinulla tulisi olla oma tapaturmavakuutus, tarkennuksia kannattaa kysyä omalta vakuutusyhtiöltä.