Aloittaminen

On Ramp

Aloittaaksesi lajin tulisi On Ramp -alkeiskurssi olla käytynä. Mikäli olet alkeiskurssin käynyt ja harkitsemassa uudelleenaloitusta tai salin vaihtoa, selaa sivua hieman alaspäin kohtaan Tutustuminen.

Alkeiskurssin aikana käymme läpi lajissa käytettävät pääliikkeet (kyykyt, työnnöt, maastaveto, rinnalleveto ja tempaus) lähtökohtaisesti ainoastaan keppiä ja tankoa käyttäen ja tutustutaan yleisesti CrossFit-harjoitteluun. Tulet myös oppimaan kuinka skaalata (=helpottaa) liikkeitä, jotka ovat sinulle haastavia. Alkeiskurssi soveltuu kaikille, koska kaikki liikkeet tehdään aina yksilön taito- ja voimatasot huomioon ottaen. Myös mahdolliset liikerajoitteet otetaan kaikissa liikkeissä huomioon.

Kuinka mukaan?

Alta löydät meidän tulevat viikonlopun yli kestävät alkeiskurssit.

Mikäli koet että haluaisit syvällisemmän perehdytyksen lajiin, tai aikataulusyistä et pääse viikonlopun alkeiskurssille, olethan meihin yhteydessä niin keskustellaan muista vaihtoehdoista. Halutessasi pääset aloittamaan lajin hyvinkin nopealla aikataululla!

Meidät tavoittaa numerosta 040 700 7756 tai sähköpostitse . Voit myös jättää viestin alla olevan lomakkeen kautta.

Keskustellaan yhdessä minkälainen aloituskokonaisuus tukisi sinun tavoitteitasi parhaiten. Voimme keskustella puhelimitse tai tavata salilla. Vaihtoehtoja aloitukseen on useita!

Aloitus onnistuu koska tahansa ja omien aikataulujesi puitteissa!

Viikonlopun alkeiskurssit


Viikonlopun alkeiskurssi 6.-7.4.2024

  • La klo 13.30-16
  • Su klo 13.30-16

+ 4 viikkoa treeniaikaa

Hinta: 219 €

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Back on track

Oletko harrastanut lajia meillä tai ehkä muualla, mutta nyt ollut taukoa erinäisistä syistä, ja kynnys palata on kasvanut liian suureksi?

Ei huolta, me autamme!

Järjestämme pe 8.3. klo 16.30-18.30 kertaustilaisuuden, jossa kertaamme kaiken oleellisen mitä sinun täytyy tietää voidaksesi aloittaa laji uudestaan. Kertaus tuo taas varmuuden omaan tekemiseesi!

Tulemme kertaamaan seuraavien liikkeiden alkeet:

  • voimannostoliikkeet (kyykyt, työnnöt, maastaveto)
  • painonnostoliikkeet (rinnalleveto, tempaus)
  • yleisimmät kehonpainoliikkeet ja niiden skaalaukset

Tilaisuudessa sinulla on myös hyvä mahdollisuus kysyä sinua askarruttavista asioista.

Maksimiosallistujamäärä 8 henk.

Hinta 49€/henk. (sis. 7 päivän täysjäsenyys 11.-17.3. väliselle ajalla)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tutustuminen ja jäsenyys

Mikäli olet käynyt On Ramp -alkeiskurssin aiemmin, tai haluat siirtyä meille toiselta CrossFit-salilta, voit lunastaa itsellesi ilmaisen tutustumiskäynnin TÄÄLTÄ

Ilmainen tutustumiskäynti on voimassa 14 päivää lunastusajankohdasta. Lunastuksen jälkeen varaa paikkasi tunnilta joko verkkokaupan WOD -ajanvarauskalenterista, tai mikäli jo tässä vaiheessa haluat, voit ladata itsellesi On The Move -sovelluksen ja varata tunnin sitä kautta. Sovellusta käytämme treeniarjessamme, ja sovelluksella onnistuu myös ovien avaus. Pääset myös ovista sisään käyttämällä henkilökohtaista avainkoodia (PIN-koodia), jonka löydät selaimelta Omista tiedoistasi. Ilmaisen tutustumiskäynnin voit käyttää myös omatoimiseen treeniin.

Mikäli tutustumiskäynnin jälkeen haluat lunastaa itsellesi jäsenyyden, voit tehdä sen TÄÄLTÄ. Jäsenyyden lunastuksen jälkeen tulet saamaan tervetuloinfon sähköpostitse, josta selviää kaikki oleellinen käytännön asioista.

Liittymisen edellytys on, että olet käynyt alkeiskurssin virallisella CrossFit-salilla

Ota yhteyttä

Lisätietoja sähköpostitse tai soittamalla 040 700 7756