Aloittaminen

On Ramp

Voidaksesi aloittaa meillä lajin harrastamisen, tulee sinulla olla käytynä On Ramp-alkeiskurssi.

Viikonlopun alkeiskurssi pitää sisällään 2x2,5h treenisessiot, joiden pääpaino on liiketekniikoiden läpikäymisessä. Käymme sessioiden aikana läpi pääliikkeet (kyykyt, työnnöt, maastaveto, rinnalleveto ja tempaus) ainoastaan keppiä ja tankoa käyttäen, tehden paljon toistoja saadaksemme kaikille oikeaoppiset liikeradat. Tulet myös oppimaan kuinka skaalata (=helpottaa) liikkeitä, jotka ovat sinulle haastavia. Alkeiskurssi soveltuu kaikille, koska kaikki liikkeet tehdään aina yksilön taito- ja voimatasot huomioon ottaen. Myös mahdolliset liikerajoitteet otetaan kaikissa liikkeissä huomioon. Viikonlopun alkeiskurssille otamme korkeintaan 12 osallistujaa.

Viikonlopun alkeiskurssin jälkeen sinulla on kuukausi aikaa treenata salillamme ja käydä tunneilla niin usein kuin haluat, jonka jälkeen voit valita haluamasi jäsenyystyypin ja jatkaa treenejä. Ilmaiskuukauden aikana saat hyvän käsityksen siitä, mitä laji pitää sisällään, ja tutustut samalla kanssatreenaajiin.

Alkeiskurssi eroaa Viikonlopun alkeiskurssista kestoltaan ja osallistujamäärältään. Pidämme ryhmäkoon pienenä (korkeintaan 6 henk.) varmistaaksemme riittävän yksilöllisen ohjauksen. Kurssilla käydään läpi samat asiat kuin Viikonlopun alkeiskurssilla, mutta hieman rauhallisemmassa tahdissa. Tämän vuoksi, sopiikin kurssi erinomaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta voimaharjoittelusta ja tarvitsee erityistä tukea alkuun pääsemisessä. Kurssi sopii kaikille kuntotasoon tai ikään katsomatta, sillä ammattitaitoiset valmentajamme opastavat oikeaoppisiin suoritustekniikoihin ja huomioivat myös mahdolliset yksilölliset haasteet.

Alkeiskurssin jälkeen sinulla on kaksi viikkoa aikaa treenata salillamme ja käydä tunneilla niin usein kuin haluat, jonka jälkeen voit valita haluamasi jäsenyystyypin ja jatkaa treenejä. Kahden viikon aikana kerkeät saamaan hyvän käsityksen siitä, mitä laji pitää sisällään, ja tutustut samalla kanssatreenaajiin.

Seuraavat alkeiskurssit


Viikonlopun alkeiskurssi 30.9.-1.10.2023

  • La klo 13.30-16
  • Su klo 13.30-16

+ 4 viikkoa treeniaikaa

Hinta: 219 €

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN


Viikonlopun alkeiskurssi 4.-5.11.2023

  • La klo 13.30-16
  • Su klo 13.30-16

+ 4 viikkoa treeniaikaa

Hinta: 219 €

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Yksityis On Ramp

Mikäli alkeiskurssiaikataulumme ei sovi kalenteriisi tai et halua osallistua kurssille, voit myös aloittaa treenit käymällä tarvittavan määrän yksityistunteja, joko yksin, tai omalla kaveriporukalla. Yksityisalkeiskurssi koostuu 5x1h kokonaisuudesta, jolloin kurssin sisältö käydään läpi valmentajamme kanssa. Viimeisin yksityistunnin jälkeen saat treenata 2 viikkoa maksutta, ennen jäsenyyden ottamista (arvo 55 €).

Hinnasto
1 henk85 €/h (yhteensä 425 €)
2 henk127,50 €/h (yhteensä 637,50 €)
3 henk170 €/h (yhteensä 850 €)

Mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa, laita sähköpostia tai soita Karoliina Villilä, 044 571 3765.

Tutustuminen ja jäsenyys

Mikäli olet käynyt On Ramp -alkeiskurssin aiemmin, tai haluat siirtyä meille toiselta CrossFit-salilta, voit lunastaa itsellesi ilmaisen tutustumiskäynnin TÄÄLTÄ

Ilmainen tutustumiskäynti on voimassa 14 päivää lunastusajankohdasta. Lunastuksen jälkeen varaa paikkasi tunnilta joko verkkokaupan WOD -ajanvarauskalenterista, tai mikäli jo tässä vaiheessa haluat, voit ladata itsellesi On The Move -sovelluksen ja varata tunnin sitä kautta. Sovellusta käytämme treeniarjessamme, ja sovelluksella onnistuu myös ovien avaus. Pääset myös ovista sisään käyttämällä henkilökohtaista avainkoodia (PIN-koodia), jonka löydät selaimelta Omista tiedoistasi. Ilmaisen tutustumiskäynnin voit käyttää myös omatoimiseen treeniin.

Mikäli tutustumiskäynnin jälkeen haluat lunastaa itsellesi jäsenyyden, voit tehdä sen TÄÄLTÄ. Jäsenyyden lunastuksen jälkeen tulet saamaan tervetuloinfon sähköpostitse, josta selviää kaikki oleellinen käytännön asioista.

Liittymisen edellytys on, että olet käynyt alkeiskurssin virallisella CrossFit-salilla

Lisätietoja sähköpostitse tai soittamalla 040 700 7756