Aloittaminen

On Ramp

Voidaksesi aloittaa meillä lajin harrastamisen, tulee sinulla olla käytynä On Ramp -alkeiskurssi. Alkeiskurssi pitää sisällään 2x2,5h treenisessiot, joiden pääpaino on liiketekniikoiden läpikäymisessä. Käymme sessioiden aikana läpi pääliikkeet (kyykyt, työnnöt, maastaveto, rinnalleveto ja tempaus) ainoastaan keppiä ja tankoa käyttäen, tehden paljon toistoja saadaksemme kaikille oikeaoppiset liikeradat. Tulet myös oppimaan kuinka skaalata (=helpottaa) liikkeitä, jotka ovat sinulle haastavia. Alkeiskurssi soveltuu kaikille, koska kaikki liikkeet tehdään aina yksilön taito- ja voimatasot huomioon ottaen. Myös mahdolliset liikerajoitteet otetaan kaikissa liikkeissä huomioon. 

Alkeiskurssin jälkeen sinulla on kuukausi aikaa treenata salillamme ja käydä treeneissä niin usein kuin haluat, jonka jälkeen voit valita haluamasi jäsenyystyypin ja jatkaa treenejä. Ilmaiskuukauden aikana saat hyvän käsityksen siitä, mitä laji pitää sisällään, ja tutustut samalla kanssatreenaajiin.

Seuraavat alkeiskurssit


On Ramp 29.-30.8.

  • la & su 12.30-15

  • treeniaikaa 30.9. saakka

VERKKOKAUPPAAN


On Ramp 3.-4.10.

  • la & su 12.30-15

  • treeniaikaa 31.10. saakka

VERKKOKAUPPAAN

Yksityis On Ramp

Mikäli alkeiskurssiaikataulumme ei sovi kalenteriisi tai et halua osallistua kurssille, voit myös aloittaa treenit käymällä tarvittavan määrän yksityistunteja, joko yksin, tai omalla kaveriporukalla. Laita tässä tapauksessa sähköpostia tai soita Karoliina Villilä, 044 571 3765.

Siirtyminen toiselta salilta

Mikäli olet käynyt On Ramp -kurssin aiemmin, tai haluat siirtyä meille toiselta CrossFit-salilta, ole yhteydessä . Liittymisen edellytys on, että on käynyt alkeiskurssin virallisella CrossFit-salilla.